Динамо з дублем Циганкова б’є Зорю й повертає собі друге місце

  • Джерело: Золотий талант
  • 2020-07-16 21:12
  • Головне

Олексій Михайличенко не випустив у стартовому складі жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 21-річний захисник Денис Попов, 21-річний півзахисник Микола Шапаренко, 19-річний півзахисник Георгій Цитаішвілі, 21-річний нападник Назарій Русин, 20-річний Ібрагім Каргбо та 20-річний захисник Олександр Сирота.

Віктор Скрипник з перших хвилин випустив 20-річного воротаря Дмитра Мацапуру та 22-річного захисника Євгена Чеберка. У запасі залишалися: 22-річний нападник Максим Луньов та 20-річний півзахисник Володимир Білоцерковець.

На другій хвилині Зоря відкриває рахунок. Кендзьора невдало зіграв у підкаті і Громов реалізував вихід один на один. Оце так початок матчу.

На 10-й хвилині замість травмованого Вербича у гру увійшов Назарій Русин. На 11-й хвилині попередження у свій пасив записав Євген Чеберко. На 14-й хвилині динамівці зрівнюють рахунок. Після прострілу Буяльського Циганков пробив у ближній кут.1:1. У наступній атаці Динамо забиває вдруге. Чудовий удар вдався Сергію Сидорчуку (2:1). Неймовірний розвиток подій.

Після другого пропущеного м'яча Зоря додала в активності. На потужний удар Михайліченка зреагував Бущан. На 24-й хвилині Юрченко з декількох метрів пробивав, але неймовірну реакцію проявив Бущан. Зоря своєю грою заслуговує на те, щоб зрівняти рахунок. Не реалізувавши свої нагоди, підопічні Скрипника пропустили. На 34-й хвилині дубль у свій актив записує Циганков (3:1). Передачу віддав Русин.

У підсумку, надзвичайно результативний перший тайм закінчується за солідної переваги Динамо у рахунку.

Після перерви у гру увійшов Микола Шапаренко. На 57-й хвилині після удару Кабаєва м'яч з порожніх воріт виніс Бурда. На 65-й хвилині Русин на швидкості увірвався у штрафний, але його удар заблокував захисник Зорі. На 70-й хвилині на полі з'явився Денис Попов, а на 72-й — Луньов. На 73-й хвилині з лінії воріт м'яч виніс Абу Ханна після удару Буяльського, а на 74-й хвилині на удар Луньова зреагува Бущан. На 87-й хвилині попередження отримав Максим Луньов.

На 89-й хвилині на полі з'явився молодий Володимир Білоцерковець. Дебют для півзахисника в УПЛ.

Динамо — Зоря — 3:1

Голи: Циганков (14, 34), Сидорчук (15) — Громов (2).

Динамо: Бущан — Сидорчук (Кадірі, 76), Вербич (Русин, 10), Шепелєв (Шапаренко, 46), Де Пена, Шабанов, Буяльський, Циганков, Караваєв, Бурда (Попов, 70), Кендзьора.

Зоря: Мацапура — Тимчик (Каменюка, 89), Вернидуб, Чеберко (Абу Ханна, 51), Цвек (Луньов, 72), Михайліченко, Кочергін (Іванісеня, 72), Хомченовський, Юрченко, Кабаєв (Білоцерковець, 89), Громов.

Після 31-го туру у Динамо 59 очок і друге місце, у Зорі 57 очок і третя позиція.




Comments

    No results found.