89-річна волонтерка зв'язала майже 500 теплих речей для собак (ВІДЕО)

  • Джерело: Велика Епоха
  • 2020-07-17 07:39
  • Курйози

Галерея

Ця поважна леді поєднала своє хобі та любов до собак, щоб допомогти їм знайти тепло і затишок. Вона в'яже ковдри і одяг для собак одного із притулків у Великобританії.

Літню волонтерку звати Мейсі Грін. Вона любить собак і в'язання, тому отримує задоволення від того, що допомагає притулку з речами.

Притулок для собак Dogs Trust знаходиться в місті Базілдон, графство Ессекс. Він є одним з підрозділів великої однойменної благодійної організації, яка створила 20 притулків у Великобританії та Ірландії. Щорічно вони приймають під опіку понад 16000 собак, щоб надалі знайти їм хазяїв і дім.

Окрім різних пожертвувань, притулки Dogs Trust організували і проект для в'язальниць, у рамках якого кожен бажаючий може застосувати свої знання рукоділля для допомоги бездомним собакам. У цьому проекті взяла участь і 89-річна Мейсі Грін.

Мейсі каже, що у неї йде 3 дні на створення однієї ковдри та 1 день на створення одного собачого светра. Вона задоволена тим, що не тільки відчуває себе зайнятою, але й допомагає «чотириногим друзям», які потрапили до притулку.

Жінка відвозить готові вироби — светри й ковдри для собак — до притулку тричі на рік і в цьому їй допомагає її сім'я. Щоразу це більше десяти різнокольорових теплих речей.

Старенька допомагає притулку для тварин уже три роки і за цей час змогла зв'язати близько 450 виробів!

Працівники притулку висловили у своєму блозі вдячність активним в'язальникам, які відгукнулися на пропозицію пожертвувати зроблений власноруч одяг, а також запропонували іншим бажаючим приєднатися до їхніх проектів допомоги безпритульним собакам.

У організації Dogs Trust також є світова мережа для допомоги тваринам у різних країнах.

Схеми в'язання

Якщо вас надихнула історія, ви любите в’язати і вирішили створити щось для наших пухнастих друзів самі, вам знадобляться безкоштовні схеми для в'язання.

Докладні схеми в'язання одягу і килимків для собак є на англійському сайті Yarnspirations і російському сайті Всё сама.

Також існують відео з майстер-класами, у яких умільці показують процес в'язання:

Читайте далі:

Чи потрібний домашній собаці зимовий одяг — декілька порад

Зворушливі фільми про тварин — для дітей та дорослих




Comments

    No results found.