Відома волонтер показала подряпини після сутичок з поліцією під Радою

Відома волонтер Аліна Михайлова, яка є помічницею народного депутата від «Голосу» Олександри Устінової, розповіла, показала подряпини після сутичок з правоохоронцями під Верховною Радою.

Фотографії на своїй сторінці у Facebook опублікувала нардеп від «Голосу» Олександра Устінова.

«Ось так виглядає рука моєї помічниці Аліин Михайлової після мітингу на підтримку української мови під Верховною Радою», - прокоментувала вона.

За словами нардепа, це зробили представники поліції, додатково обізвавши Аліну Михайлову «кінською з*лупою»

«Дівчину, яка пройшла всю війну, створивши з нуля медичну службу для добровольчого підрозділу. Дівчину, яка живе цією країною і не раз ризикувала життям на фронті заради України!» - підкреслила Устінова.

Також нардеп розповіла, що на прохання надати документи, правоохоронці сказали, що їм «всеодно» і нічого показувати вони їй не мають.

Як повідомляв УНІАН, другий день поспіль під ВР проходить мітинг проти ухвалення законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо навчання державною мовою в закладах освіти» (№ 2362), ініціатором якого є народний депутат Максим Бужанський. Зазначений законопроект був у порядку денному сьогоднішнього пленарного засідання серед останніх питань до розгляду.

Біля Ради сталася сутичка між поліцейськими та учасниками на підтримку української мови. За сьогоднішній ранок поліцейські вже вдруге пробують перешкоджати учасникам протесту пронести на площу Конституції мітингову атрибутику.




Comments

    No results found.