Алло, так? Добрий день: Корнієнко осоромився в Раді (Відео)

У Олександра Корнієнка в парламенті стався кумедний інцидент з мікрофоном під час засідання. Нардеп не знав, що мікрофон включений і осоромився.

Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Олександр Корнієнко потрапив у незручну ситуацію з мікрофоном під час засідання. Спікер Ради Дмитро Разумков дав Корнієнку слово, але парламентар забув вставити свою картку, а коли вставив, сказав у мікрофон: "Алло, так? Добрий день". Залом Верховної Ради прокотився гул і сміх. "Уже запрацювалися", сказав Корнієнко.

ASPI news повідомляло, що народний депутат і голова фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко зізнався, що скандальне відео з образами і висловлюваннями про "корабельну сосну" - не монтаж. Парламентар записав відеозвернення з вибаченнями і поясненнями свого вчинку. ASPI news писало, що жіноча частина партії "Слуга народу" обговорила сексистський скандал, в який потрапили Олександр Корнієнко і Давид Арахамія. А народна депутатка від франкції "Голос" Соломія Бобровська повідомила, що жаргонізм "корабельна сосна" означає жінку легкої поведінки, яка обслуговує чоловіків під час круїзів на лайнерах.




Comments

    No results found.