На Гігафабриці Tesla в Неваді акумулятори роблять роботи

  • Джерело: Root Nation
  • 1970-01-01 03:00
  • Авто

Галерея

Блогер sn__parmar в рамках нового проекту «Super Factories» отримав можливість побувати на Гігафабриці Tesla в Неваді, де зробив відеозапис виробничого процесу і взяв інтерв’ю у співробітників компанії. Не можна не відзначити високий рівень автоматизації виробництва елементів живлення. Гігафабрика Tesla в Неваді стала важливим кроком в реалізації планів компанії щодо забезпечення поставок акумуляторних батарей для зростаючого виробництва електромобілів. Завод був побудований компанією спільно з Panasonic, з якою у Tesla укладено угоду про співпрацю. На першому етапі компанія планувала випускати на ньому батареї загальною ємністю 105 ГВт·год на рік, а після повного завершення будівництва загальна ємність повинна була вирости до 150 ГВт·год на рік.

Проте проект з будівництва заводу в даний час виконано лише на 30%, і Tesla не буде продовжувати розширяти його виробничі потужності протягом кількох років, оскiльки і автовиробник, і Panasonic зосередилися на оптимізації наявних потужностей.

В опублікованому відео повідомляється, що в даний час на Гігафабриці Tesla в Неваді випускають 13 млн елементів живлення в день. Читайте також: Tesla увійшла в «десятку» найдорожчих компаній США

Де зараз знаходиться запущена в космос Tesla




Comments

    No results found.