Як схуднути швидко: названі 3 здорових способи

Галерея

Не бійтеся завантажувати свою тарілку овочами.

Існує багато способів швидко схуднути. Проте, більшість дієт змушують вас відчувати себе голодним або незадоволеним. Це основні причини, за якими вам може бути важко дотримуватися дієти.

Однак не всі дієти мають такий ефект. Низьковуглеводні дієти ефективні для схуднення і їх легше дотримуватися, ніж інших дієт.

Швидке схуднення

Як позбутися від вуглеводів?

Що їсти, щоб худнути?

Працюйте з вагами

пропонує трьохетапний план по зниженню ваги, який використовує низьковуглеводну дієту і націлений на:

значне зниження апетиту

швидку втрату ваги

поліпшення метаболічного здоров'я

Скорочуйте вуглеводи

Найбільш важливою частиною є скорочення цукру і крохмалю або вуглеводів. Коли ви це робите, ваш рівень голоду знижується, і ви, як правило, в кінцевому підсумку з'їдаєте значно менше калорій, повідомляється в дослідженні американського співтовариства Obesity Society.

Замість того, щоб спалювати вуглеводи для отримання енергії, ваше тіло тепер починає спалювати накопичений жир для отримання енергії.

Ще однією перевагою скорочення вуглеводів є те, що воно знижує рівень інсуліну, в результаті чого нирки втрачають надлишок натрію і води. Це зменшує здуття живота і зайву вагу води, повідомляється в дослідженні, опублікованому в American Journal of Physiology.

Дослідження показують, що низьквуглеводна дієта може знизити апетит, що може привести до того, що ви будете їсти менше калорій, не думаючи про це і не відчуваючи голоду.

Простіше кажучи, зменшення вуглеводів може привести до швидкої і легкої втрати ваги.




Comments

    No results found.