Марічка Падалко після конфузу з зубом стала героїнею світових ЗМІ: ось найкращі заголовки

Днями з ведучою новин на "1+1" Марічкою Падалко стався найбільш курйозний випадок за 20 років її кар'єри на телебаченні. Просто під час прямого ефіру у неї випав зуб. Однак ведуча не розгубилася і професійно продовжила випуск. Після цього журналістка стала героїнею не тільки українських, а й світових ЗМІ.

Про ведучу написали такі топові видання, як Mirror, New York Post, The Sun, а також турецькі, французькі, бельгійські та мексиканські медіа. Ось найкращі заголовки.

Британський таблоїд The Daily Mirror: "Диктор новин ловить зуб, коли він випадає в прямому ефірі і продовжує без паузи".

Американська газета New York Post: "Ведуча новин спокійно ловить власний зуб після того, як він падає в прямому ефірі".

Ірландський The Sun: "Чудовий порятунок. Зуб телеведучої випав в прямому ефірі, але вона спокійно ловить його і продовжує, як ніби нічого не сталося".

London Evening Standard: "Телеведуча Марічка Падалко зберігає спокій після випадання зуба в прямому ефірі".

Французьке видання L-FRII: "Ведуча новин втрачає зуб в прямому ефірі, але зберігає спокій".

Нагадаємо, що конфуз з зубом стався 15 липня під час ранкового ефіру новин. Ведуча зізналася, що не думала, що ця незручність буде помічена і, вже тим більше, принесе їй "нову славу". Адже цю частину ефіру, за словами Падалко, спеціально не випустили в мережі. Але коли відео поширили очевидці, вона дуже здивувалася активній підтримці.




Comments

    No results found.