Rio Tinto в другому кварталі збільшив відвантаження залізної руди на 1,5%

Британсько-австралійський видобувний концерн Rio Tinto в другому кварталі збільшив відвантаження залізної руди на 1,5% в порівнянні з відповідним періодом минулого року – до 86,7 млн ​​т.

Про це свідчать квартальні результати, опубліковані на сайті компанії.

Rio Tinto відзначає зростання попиту на залізну руду в Китаї на тлі відновлення місцевої економіки від пандемії коронавірусу.

«Залізорудні активи показують високі результати на тлі сильної цінової середовища. Ми на шляху до того, щоб виконати наші плани на 2020 рік», – пояснив CEO Rio Tinto Жан Себастіан Жак.

За його словами, ринкові умови в Китаї покращилися у другому кварталі та стабілізувалися, оскільки діяльність у будівництві та інфраструктурному секторі активізувалася.

Загалом Rio Tinto в другому кварталі збільшив видобуток залізної руди на руднику Пільбара на 4% у порівнянні з відповідним періодом минулого року – до 83,2 млн т.

Rio Tinto – найбільший постачальник залізної руди у світі. У першому кварталі компанія збільшила видобуток залізної руди на 2% в порівнянні з січнем-березнем 2019 року – до 77,8 млн т.




Comments

    No results found.