Ford анонсував спортивний електрокар на базі Mustang Mach E

  • Джерело: Motorcar
  • 1970-01-01 03:00
  • Авто

Спортивний підрозділ Ford Performance опублікував твіт із відео, в якому очевидним чином натякнув на потужний електричний автомобіль. Наприкінці ролика показана емблема електромобіля Mustang, а крім того вказана дата прем’єри 21 липня (й швидше за все) цього року.

Редакція InsideEVs припустила, що йдеться про надпотужний варіант електричного кросовера Mustang Mach E, який начебто проходить випробування. Однак ця версія може бути не єдиною.

7/21.@VaughnGittinJr | @kblock43 | @HailieDeegan | @joeylogano | @ChelseaDeNofa pic.twitter.com/GDorAX2Brj

— Ford Performance (@FordPerformance) July 15, 2020

Справа в тому, що у ролику показані сліди від машини, які можна залишити у дріфті. Також у твіті відзначені відомі дріфтери, включаючи Кена Блока. При цьому великий повнопривідний кросовер – не та машина, яка асоціюється з дріфтом.

Раніше для Mustang Mach E вже була анонсована версія GT. Завдяки двом електромоторам сумарною потужністю у 465 к.с., така машина має набирати «сотню» за три з гаком секунди. Навряд чи Ford вирішив зробити ще екстремальнішу версію нового Mach E.

Проте під ім’ям Mustang концерн випускає й цілком класичне купе, але з бензиновим двигуном. Тому, як ще один варіант, Ford Performance може підготувати потужну електричну версію саме класичного купе Mustang, яке ідеально підійде для дріфту.

Але чи можна буде його порівняти з 1400-сильним Ford Mustang від Кена Блока?

Раніше Ford оголосив про повний розпродаж першої партії Mustang Mach-E, а також відзначив швидку зарядку електрокара.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.




Comments

    No results found.