Onuka, Аліна Паш, O.Torvald: кого з українських артистів можна послухати на Spotify

А ви вже зареєструвалися?

Довгоочікувана подія у сфері музики – до України дістався конкурент Apple Music, Deezer, YouTube Music та Google Play. Шведський стрімінговий сервіс Spotify відомий попаданням у яблучко зі своїми музичними рекомендаціями та відкриттям для меломанів нових самобутніх артистів. Розповідаємо, яких українських музикантів можна там послухати.

Аліна Паш

Колоритна та стильна артистка, яка кілька років тому підняла на вуха всю українську сцену. За самобутній гуцульський хіп-хоп на Spotify відповідає Аліна Паш.

Onuka

Український електро-фольк музичний гурт. Особливістю гурту є використання національних народних мотивів та інструментів в електронній музиці. Тепер і на Spotify.

Monatik

Мультиартист, який запалює не тільки своєю музикою, але й танцями. Хіти, які піднімають настрій та заражають своєю енергією творити. Слухаємо на Spotify.

Паліндром

Артист, який грає лоу-файний пост-панк, серед якого – кавери на Степана Гігу та пісні від імені кімнатного вазончика квітів. Це Паліндром – одне з музичних альтер-его різнобічного Степана Бурбана. Послухати рефлексії музиканта можна на Spotify.

Время и Стекло

Поп-гурт, чиї бенгери лунали ледь не з кожної праски, і не тільки в Україні. Время и Стекло, що цьогоріч, на жаль, припинили своє існування, також можна знайти на Spotify.

GannaBaby

Компанія у класних лосінах – формація GannaBaby, яка рве музичні фестивалі в ганчір`я, теж є на Spotify. Гурт несе свій андеграунд-іноді-поп у маси та готує до виходу першу повнофоматну платівку. А поки фанати чекають, присвячують їм пісню та кліп «Класні лосіни» та видають новий мерч. Звісно, до нього увійшли й ті самі класні лосіни.

O.Torvald

Рок-фенікси, що постають із попелу та переживають всі свої успіхи та помилки гідно, це O.Torvald. Женя Галич та компанія заслужено вважають однією з найкращих концертних банд України, але слухати їх у записі теж велика насолода.

Kyivstoner

Влогер, хіп-хопер, колишній учасник нашумілого гурту Гриби та просто яскрава особистість. Kyivstoner’а, який нещодавно навіть видав фіт з Альона Альона, теж можна послухати на Spotify.

Cloudless

Їхня музика звучала в численних українських шоу та серіалах, вони стали сенсацією нацвідбору на Євробачення 2020, а незабаром оголосять ім’я нового вокаліста – хіти від гурту Cloudless теж шукайте на Spotify.

abproject

Цей дніпровський артист встиг пограти у гурті «Тайна Третьей Планеты» і поспівпрацювати з Христиною Соловій та Юрієм Бардашем як драмер, а з гуртом  Epolets — як звукорежисер. Новим етапом його творчості став інді-роковий проєкт abproject із сумними, романтичними та дуже атмосферними піснями, послухати які можна на Spotify.

Danskiy

За ім’ям Danskiy ховається колишній фронтмен INDT. Новий проєкт талановитого музиканта — це по-літньому атмосферний і позитивний лоу-фай хіп-хоп. А серед його знакових досягнень — перемога в реаліті-шоу «Хочу з Open Kids на YouTube», в рамках якої артист написав із відомим підлітковим гуртом спільний трек.




Comments

    No results found.