Ветеран АТО видав книгу, щоб допомогти дітям прифронтової Донеччини

Ветеран АТО та автор дилогії «Листи здалеку» спрямує кошти від реалізації тиражу на лікування й реабілітацію дітей із прифронтової зони Донеччини.

Всі виручені від продажу кошти автор спрямує на лікування й реабілітацію 30 дітей із прифронтової зони. Днями відбулась презентація книг у Національній спілці журналістів України.

Дилогію складають дві пов’язані між собою книги «Листи здалеку» та «Повість про Срібну флейту». Її автор Борис Кутовий — ветеран бойових дій на сході України, журналіст, офіцер Командування Об’єднаних сил Збройних Сил України. У 2014 році він пішов до армії добровольцем у складі підрозділу Сил спеціальних операцій.

«Усе починалося з маленької веселої історії про веселих добрих мишенят, яка була набрана та відправлена СМСкою моєму синові. Моє серце прагнуло до спілкування, прагнуло підтримки близьких у тих важких умовах. Те, що я писав, — було добрим та захопливим, несло частку мого серця», — розповів Борис Кутовий.

Книги дилогії написані у формі тематично пов’язаних між собою листів-оповідань, що надіслані батьком з війни підростаючому синові. В оповіданнях йдеться про незвичайні події, пригоди та зустрічі, що трапляються у численних подорожах літературного героя. Книга адресована широкій читацькій аудиторії.

Усі отримані від продажу кошти будуть спрямовані на лікування та реабілітацію дітей які проживають поблизу лінії зіткнення на сході України та потерпають від жахів війни: Мар’їнки, Красногорівки, Світлодарська, Миронівського та інших.

Наразі за підтримки Бахмутської та Мар’їнської районних державних адміністрацій Донецької області сформована група з 30 дітей віком від 5 до 11 років, які на кошти, виручені від продажу книг Бориса Кутового, пройдуть лікування та медичну реабілітацію в спелеосанаторії «Соляна симфонія» у Соледарі.

Книжки можна буде придбати на сайті книжкового інтернет-магазину Yakaboo, який надає підтримку благодійному проєкту.

Також замовити книги можна за посиланням.




Comments

    No results found.