Дженніфер Лопес вразила зміною іміджу

50-річна Дженніфер Лопес поекспериментувала з іміджем. Американська співачка зробила зачіску, через яку її порівняли з маленькою дочкою 22-річної Кайлі Дженнер.

Виконавицю хіта On The Floor звикли бачити з розпущеним волоссям або ж з фірмовим строгим пучком. Однак зірка вирішила спробувати для себе щось нове.

Дженніфер підхопила тренд на baby hair. Він називається так через присутність маленьких волосків на чубку, які за допомогою гелю красиво укладають на лобі. Лопес також зробила два симетричних пучка.

Одне в образі зірки залишилося незмінним – великі золоті сережки-хулахуп. Зірка віддала перевагу макіяжу в нюдових тонах і зробила акцент на очах. «Дитяче волоссячко і цибулинки», – підписала кадр співачка.

Подібну зачіску Кайлі Дженнер обожнює робити своїй дворічній доньці. Маленька Стормі завжди виглядає неймовірно стильно, тому не дивно, що вона надихає дорослих зірок.

Шанувальники відзначили, що Джей виглядає, як дівчинка. У коментарях відразу ж згадали про доньку інстадіви. «Тобі не більше 16!», «Крихітка, ти класна!», «Нагадала Стормі», «Схожа на доньку Кайлі Дженнер», «Не знаю, кому пасує більше, тобі або Стормі», «У Стормі з’явилася конкурентка з baby hair!» – написали фоловери.




Comments

    No results found.