Skype 8.62 приніс нові функції для всіх платформ

Microsoft випустила Skype 8.62. Нова функціональність була додана у мобільну версію для iOS, iPadOS та Android. А також зміни внесли і у програми для Windows, macOS, Linux та веб-версію. Spotify в Україні підготував неприємні сюрпризи

Instagram Reels, конкурента TikTok, запустять у 50 країнах світу

Vodafone створила рейтинг областей України в кольорах месенджерів та соціальних мереж Що нового у Skype 8.62 для iOS, iPadOS та Android?

Оновлення до версії 8.62 додає нову важливу функцію, виправлення помилок і покращення стабільності. З останнім оновленням користувачі iPhone зможуть розмити фон під час відеодзвінка. Можливість розмиття фону вже доступна користувачам Windows 10, macOS, Linux та веб-версії. Оскільки вона вже з’явилася для iPhone, ми також очікуємо, що незабаром її додадуть у додаток для Android. Крім розмиття фону, оновлення містить виправлення помилок і покращення стабільності.

Під час відеодзвінків зі смартфона (Android або iOS) доступно відображення до 8 користувачів. На планшетах iPad – до 9 користувачів. Для Android та iPadOS також було виправлено помилки та покращено роботу застосунків. Завантажити QR-Code ‎Skype for iPhone Developer: Skype Communications S.a.r.l Price: Free+ Завантажити QR-Code Skype - free IM & video calls Developer: Skype Price: Free Що нового для Windows, macOS, Linux та веб-версії?

Оновлення також вийшло під номером 8.62. Користувачам, крім можливості завантаження свого фону для відеодзвінка, стали доступні вже готові фони. Також, при здійсненні групових відеодзвінків, Ви можете бачити до 12 осіб на екрані пристрою. Було виправлено помилки і поліпшено стабільність. Ще було покращено синхронізацію повідомлень, бо деякі розмови не оновлювалися.




Comments

    No results found.