Північний ГЗК інвестував 2,2 млн грн в обслуговування техніки

Північний гірничо-збагачувальний комбінат (Північний ГЗК) у рамках інвестпрограми витратив 2,2 млн грн на придбання і запуск сучасної компресорної станції в гірничотранспортному цеху №1. Агрегат призначений для накачування шин великих кар’єрних вантажівок.

Про це повідомляє прес-служба комбінату.

Німецьке обладнання складається з двох компресорів і двигуна потужністю 30 кВт. Потужність агрегату дає змогу швидко підкачувати шини, що скорочує час перезміни робітників.

На компресорах встановлені манометри, а також система дистанційного моніторингу GPS, яка  контролює параметри устаткування.

«Північний ГЗК системно підходить до оновлення техніки та обладнання в кар’єрах. Минулого року ми ввели в експлуатацію 16 великовантажних БелАЗів. Цього року купуємо обладнання для обслуговування автосамоскидів, закуповуємо потужні екскаватори в кар’єри. Такий підхід дасть можливість ефективно розвивати гірничі роботи, в повному обсязі виконувати виробничу програму, покращувати умови праці та підвищувати рівень безпеки гірників», – зазначив Андрій Скачков, гендиректор Північного ГЗК.

Як повідомляв GMK Center, раніше Північний ГЗК інвестував понад 40 млн грн у встановлення 8 тис. енергозберігаючих LED-світильників на фабриках дроблення і збагачення. Економічний ефект від нового обладнання – близько 25 млн грн на рік.




Comments

    No results found.