Вайнона Райдер і Ванесса Параді стали на захист Джонні Деппа

У Лондоні вже третій тиждень триває суд у справі Джонні Деппа проти Ембер Херд. Спершу було відомо, що за допомогою відеозв'язку дадуть свідчення його колишні кохані, 48-річна Вайнона Райдер і 47-річна Ванесса Параді, але пізніше захист актора вирішив, що жінки можуть дати свідчення у розгорнутому вигляді пресі.

"Розумію, що дуже важливо говорити лише про власний досвід, тому що я не бачила їх шлюб зсередини. Але мій досвід спілкування з Джонні був абсолютно іншим, тому звинувачення потрясли і засмутили мене. Я не можу змиритися з цими звинуваченнями. Джонні ніколи не був жорстокий і грубий до людей, яких я бачила поруч з ним. Я знаю його як добру людину, турботливого хлопця, який захищав мене і людей, яких любив. Поруч з ним я відчувала себе в цілковитій безпеці", - заявила Вайнона Райдер.

Аналогічну характеристику колишньому коханому дала Ванесса Параді, яка прожила разом з Деппом 14 років і народила від нього двох дітей.

"Ми були партнерами 14 років, разом виховували наших двох дітей. І всі ці роки він був добрим, уважним, щедрим чоловіком і батьком, який не здатний на насильство. На зйомках актори, режисери і цілі знімальні групи обожнювали його, тому що він скромна людина, що відноситься з повагою до всіх, а ще він один з кращих акторів, яких нам доводилося бачити", - говорилося в заяві Параді.




Comments

    No results found.