Столичний бізнес-центр IQ повністю заблокований: обшуки у Комарницького

  • Джерело: Главком
  • 1970-01-01 03:00
  • Події

Правоохоронці сьогодні проводять обшуки у столичному бізнес-центрі IQ, в якому розташовано офіс Дениса Комарницького, якого ще називають «смотрящим» у Києві від Офісу президента.

За словами нардепа від «Слуги народу» Гео Лероса, правоохоронці проводять обшуки саме у команди Комарницького, і таких обшуків сьогодні щонайменше п’ятдесят.

«Якщо в Києві «смотрящих» від Офісу президента немає, то від кого ж вони?!! Сьогодні відбулося більше 50 обшуків у команди Комарницького, яка розпиляла столичний бюджет на 16 млрд грн, вкрала не сотні, а тисячі гектар київської землі і десятки міських будівель», - заявив нардеп.

Як повідомляють «Главкому» очевидці із бізнес-центру, правоохоронці заблокували будівлі. Людей не випускають, а ліфти вимкнуто. А сходів у відкритому доступі там взагалі немає.

До слова, напередодні президент Зеленський заявив, що не знає Комарницького, якого називають «смотрящим» за Києвом.

Дениса Комарницького почали називати «новим смотрящим» за Києвом восени 2019-го, після виборів до Верховної Ради. Ряд журналістів, активістів та експертів заявляли, що команда Комарницького працювала з нардепом від «Слуги народу» та відомим ресторатором Миколою Тищенком під час парламентських перегонів.

Також у березні депутат Гео Лерос направив голові СБУ Івану Баканову звернення: він хотів з'ясувати, чи надавалась державна охорона «альфи» забудовнику Денису Комарницькому.

Денис Комарницький член команди Леоніда Черновецького. У 2011 році співголова фракції Блоку Черновецького в Київраді Денис Комарницький був затриманий за розбійний напад.

8 квітня 2011 року, в приміщенні Київської мерії СБУ затримала Дениса Комарницького. У грудні 2012 року Шевченківський райсуд Києва засудив екс-співголову депутатської фракції Блок Леоніда Черновецького в Київраді, депутата Київради Дениса Комарницького до двох років умовно.

Суд визнав Комарницького винним в тому, що він разом з двома співучасниками 2 серпня 2005 року в приміщенні бюро технічної інвентаризації в Києві побив адвоката Гранцева, відібравши у нього валізу з $20 тис.




Comments

    No results found.