Усіх п'ятьох підозрюваних у викраденні бізнесмена в Києві заарештовано без права застави - поліція

  • Джерело: Інтерфакс-Україна
  • 1970-01-01 03:00
  • Події

Шевченківський районний суд міста Києва обрав усім п'ятьом підозрюваним у викраденні підприємця Сергія Ткаченка в Києві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"Усіх п'ятьох зловмисників взято під варту без права внесення застави. Досудове розслідування триває", - повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як наголошується в повідомленні, зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про звільнення підприємця Сергія Ткаченка, якого зловмисники викрали й тримали протягом двох тижнів. За словами потерпілого Сергія Ткаченка, викрадення було пов'язане з його бізнесом. Зловмисники вимагали $25 млн викупу без пояснення мотиву своїх дій.

16 липня всім п'ятьом причетним до викрадення підприємця у Києві було повідомлено про підозру в незаконному позбавленні волі, викраденні людини та вимаганні, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.146, ч.2 ст.127, ч.3 ст. 189 Кримінального кодексу України).

За інформацією прокуратури, 1 липня 2020 року зловмисники викрали 58-річного чоловіка з приміщення салону краси в центрі Києва, силою заштовхали його в автомобіль і більше ніж два тижні незаконно тримали його в підвальному приміщенні на території Голосіївського району столиці.




Comments

    No results found.