Унікальне відео "Інгульця": падіння Січінави і пенальті у ворота "Прикарпаття"

  • Джерело: Footboom.com
  • 1970-01-01 03:00
  • Спорт

Галерея

ФК "Інгулець" провів аналіз епізоду з призначенням пенальті у ворота "Прикарпаття" (1:0) за допомогою додаткових відео- та фотоматеріалів. Нагадаємо, що долю зустрічі 24-го туру першої ліги вирішив 11-метровий, який арбітр Іван Бондар поставив на 90+3-й хвилині.

Жовтими лініями позначені воротарський майданчик і лінія воріт, вони паралельні. Червоним колом позначено перетин лівої ноги Бочкура і правої ноги Ніки. Беремо за точку відліку опорну ліву ногу Ніки і ліву ногу Бочкура, позначені червоними крапками, і проводимо через ці точки червону лінію.

Червона лінія нам показує, що ліва нога Бочкура в червоній точці ближче до жовтої воротарской лінії ніж Ніки (зрозуміти нам це допомагає зелена лінія, яка паралельна жовтим), а якщо врахувати, що ліва нога Бочкура має напрямок до воротарской лінії і зігнута в коліні, то коліно ще значно ближче до воротарской лінії.

Ми бачимо що ЛІВЕ коліно Бочкура на фото знаходиться перед правою гомілкою НІКИ, а червоним колом позначено дотик лівого коліна Бочкура з правою гомілкою Ніки, яке в подальшому спричинило змикання ніг Ніки в місці позначення синім колом, що спричинило за собою падіння, яке ми бачимо на наступних фото.

В даному відео можна помітити, як після контакту з лівим коліном Бочкура права нога Сітчінави робить ледь помітний, але неприродний рух, чіпляючи свою ліву ногу, що й спричиняє втрату рівноваги та падіння.

Додамо, що грузинський легіонер "Інгульця" Ніка Сітчінава раніше не був помічений у симуляціях, і навпаки завжди намагається до останнього утриматися на ногах, а в разі падіння якомога швидше підводиться і продовжує гру.




Comments

    No results found.