З фонду боротьби з COVID на тести для Зеленського та його оточення виділили додатково 41 млн грн - Гончаренко

  • Джерело: Прямий
  • 1970-01-01 03:00
  • COVID-19

З фонду боротьби з COVID-19 на тести для президента Володимира Зеленського і його оточення додатково виділили 41 мільйон гривень.

Про це в ток-шоу "Ехо України" заявив народний депутат ""Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко.

"В січні місяці Зеленський видає указ №10, в якому каже: за три місяці він доручає Кабінету Міністрів передати "Феофанію" в користування простим громадянам України. Там прямо так і сказано: всіх забезпечити, "Феофанія" – класна лікарня. То був січень, 14 січня. Сьогодні у нас липень. Три місяці сплили 14 квітня. Ви думаєте, хоч щось сталося? Абсолютно нічого. Це я до того, що реагувати на його слова… Указ – це не слова, це не виступ. Це указ президента України №10 від 14 січня висить на сайті президента України", - сказав Гончаренко.

Він зауважив, що ще нічого за цим указом не було зроблено досі.

"Сьогодні прийшла ДУСя – це Державне управління справами, яке обслуговує президента. Нам на бюджетний комітет – що робити? Просити ще грошей з фонду COVID 41 мільйон. І їм дає уряд ці гроші, щоб робити тести президенту, найвищому оточенню його і найвищим посадовцям держави. Додатково дати їм гроші на лікування і на все інше. Ось вам і вся правда про "слугу народу", який за один рік став таким паном. Я не знаю, як там йому перевіряють цими тестами на коронавірус. В нього є один вірус – це така корона, яка чіпляє вже облака. І це дуже небезпечна корона для всієї держави. Тому що саме з такої корони починають такі маленькі "путіни", які потім стають насправді горем для своєї країни і для навколишніх", - додав Гончаренко.

Нагадаємо, через благодійний фонд, який збирав кошти від великого бізнесу на боротьбу коронавірусом, афільований з Офісом президента та особисто главою держави Володимиром Зеленським, зникло мільйони гривень.

Також слідкуйте за "Прямим" у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.




Comments

    No results found.