У Німеччині нарешті спіймали чоловіка, який роззброїв чотирьох поліцейських

У Німеччині поліція в п'ятницю, 17 липня, виявила та затримала 31-річного чоловіка, який декілька днів тому роззброїв правоохоронців і втік у ліс. При втікачеві були пістолети, які від відібрав у поліцейських, повідомляє інформагентство dpa.

Чоловіка розшукували з 12 липня через інцидент у місті Оппенау, що розташоване у гірському масиві Шварцвальд. 31-річний чоловік не має постійного місця проживання. Він оселився у садовому будиночку без дозволу його власника, який і викликав поліцейських. Четверо поліцейських зайшли до будиночка. Чоловік зустрів правоохоронців, сидячи за столом, і справляв враження розслабленої людини. Поліцейські помітили, що в приміщенні були лук, стріла та боєприпаси.

Чоловік поводився спокійно, допоки поліція не повідомила, що він має залишити будиночок. Правоохоронці вирішили обшукати чоловіка. Тоді він раптом витягнув пістолет і направив його на одного з поліцейських. Чоловік попросив правоохоронців покласти зброю на підлогу, після чого забрав її та втік у ліс.

Під час пошуків чоловіка сотні поліцейських прочісували район навколо Оппенау. Їм допомагали колеги із спецпідрозділів на вертольотах із тепловізорами.

Раніше 17 липня, ще перед арештом, шеф місцевої поліції Райнгард Рентер (Reinhard Renter) звернувся до чоловіка та попросив вийти на контакт з правоохоронцями, зокрема через членів родини чи друзів. Утім, за кілька годин чоловіка таки знайшли і арештували.

Прокурор Гервіґ Шефер (Herwig Schäfer) за кілька днів після втечі описував 31-річного чоловіка як "рейнджера", який добре дає собі раду наодинці у середовищі дикої природи. За даними слідчих, він одержимий зброєю. Восени йому довелося виїхати із квартири в Оппенау і відтоді він не має постійного місця проживання.

Читайте також: Безлади в Штутгарті: що сталося і як реагує німецьке суспільство




Comments

    No results found.