У Google Pixel 4 XL виявився недолік: відклеюється задня панель

Pixel 4 XL є найкращим смартфоном Google з представлених на ринку в даний час, але і він не позбавлений недоліків. Одним з них стала проблема відклеюється задній панелі апарату. На це поскаржилися деякі власники пристрою, що опублікували свої повідомлення в співтоваристві Reddit і на сайті підтримки Google.

Згідно з наявними даними, скло починає відшаровуватися з одне кута. Оскільки клей розпадається і висихає, користувачі не можуть приклеїти скло назад до корпусу. Передбачається, що проблему може викликати здуття акумулятора. Про це заявив один з користувачів Reddit, який назвався генеральним директором магазину uBreakFix, що є авторизованим партнером Google по ремонту техніки. Він також додав, що до здуття акумулятора могла привести несправність роз’єму батареї. За його словами, роз’єми акумуляторів не надто надійні і можуть виходити з ладу навіть при нормальному використанні пристрою.

«Ця серйозна проблема зачіпає смартфони Pixel 4 XL, і я не розумію, чому Google не здійснює їх підтримку належним чином», – написав користувач Reddit.Точно невідомо, чи відбувається здуття батареї через несправні контактів, але факт можливості відшарування задньої панелі підтверджений численними знімками власників Pixel 4 XL. Також відомо про те, що не всім власникам Pixel 4 XL вдається обміняти смартфон з відклеюються задньою панеллю. Незважаючи на кількість звернень від користувачів, Google поки не визнала наявність масової проблеми, тому відклеюється панель не є гарантією заміни смартфона. Якщо до цього справді призводить здуття акумулятора, то проблема достатньо серйозна, оскільки означає його потенційну пожежонебезпека.




Comments

    No results found.