У Львові чоловік домагався дівчину (ВІДЕО)

  • Джерело: Четверта студія
  • 1970-01-01 03:00
  • Події

Львівські поліцейські перевіряють інформацію про сексуальне насильство над молодою дівчиною у Сихівському парку.

Про це повідомляє Львівській портал, пише “Четверта студія”.

Про сексуальне насильство зі сторони невідомого чоловіка повідомила сама жертва у соціальних мережах. Інцидент трапився 16 липня у Сихівському парку. За словами дівчини, на неї напав невідомий чоловік. «Мене мало не зґвалтували і це сталося на одній із галявин у Сихівському лісі. Я засмагала наодинці, коли побачила як до мене підібрався невідомий чоловік. Коли я намагалась піти і почала кричати, він затулив мені рота і сказав, що лише помастурбує на мене… І мені відверто пощастило, що після того як він закінчив, більше нічого зі мною не зробив», – повідомила дівчина.

Вона вже написала заяву у поліцію і повідомила, що правоохоронці застерегли, не ходити у у відлюдні місця на одинці. Водночас вона припускає, що чоловік, що здійснив сексуальне насильство, живе або працює десь неподалік, адже був без футболки. Нападник на руці мав обручку, а на шиї золотий ланцюжок із хрестиком.

«Сподіваюся, що моя історія стане прикладом, як не варто перебувати на самоті у відлюдному місці. Водночас закликаю всіх жінок і чоловіків, які потрапляли у подібні, або й гірші ситуації, не мовчати, бо можливо саме ваша історія може когось застерегти… Люди мають знати правду. Щиро вірю що цього чоловіка знайде поліція і він отримує по заслугах, а його дружина дізнається хто він є насправді так само, як його сусіди та близькі люди, які довідаються про його справжню сутність», – повідомила потерпіла.

У Нацполіції Львівщини Львівському порталу підтвердили, що від львів’янки надійшла заява стосовно цього випадку. Поліцейськими було відкрите кримінальне провадження за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження. зараз встановлюються усі обставини.

Втім дівчина відкидає версію хуліганства і готова клопотати, аби відкрили справу за статтею 153 ККУ (П1). «Вчинення будь-яких насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи, без добровільної згоди потерпілої особи», що карається позбавленням волі на строк до п’яти років.  




Comments

    No results found.