Це перемога всіх патріотів України — Княжицький про акцію щодо захисту державної мови

Завдяки акціям на захист державного статусу української мови керівництво Верховної Ради не наважилося розглянути скандальний законопроєкт народного депутата від "Слуги народу" Максима Бужанського.

Про це в ефірі "Прямого" заявив народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Микола Княжицький.

"Після всіх акцій, які були, керівництво Верховної Ради не наважилося ставити цей законопроєкт в такий спосіб, щоб його встигнули розглянути. Так само, як і не наважилися зняти його з розгляду.

Але це, звичайно, перемога всіх українців, усіх, хто вболіває за українську мову. Хочу подякувати всім, хто був біля Верховної Ради, в різних містах на центральних площах, активістам, представникам усіх політичних сил, хто чітко висловили свою позицію на захист української мови", - сказав політик.

Детальніше дивіться у відео:

Лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко наголосив: "Разом ми зупинимо спільну атаку частини "слуг" та ОПЗЖ. Дякую усім, хто сьогодні прийшов під Верховну Раду дати по руках реваншистам".

Нагадаємо, на 16 липня був призначений розгляд антиукраїнського законопроєкту №2362 "слуги народу" Максима Бужанського. Наразі законопроєкту у порядку денному сьогоднішнього засідання Ради нема. Депутат "ЄС" Володимир В'ятрович повідомив, що попри перенесення розгляду законопроєкту під Верховною Радою сьогодні відбудеться акція на захист державної мови.

Лідер "Європейської Солідарності", п'ятий президент України Петро Порошенко наголосив: "Разом ми зупинимо спільну атаку частини "слуг" та ОПЗЖ. Дякую усім, хто сьогодні прийшов під Верховну Раду дати по руках реваншистам".

Також слідкуйте за "Прямим" у Facebook, Twitter, Telegram та Instagram.




Comments

    No results found.