У Лимані та Мар’їнці поліцейські викрили двох наркоаграріїв

  • Джерело: Стопкор
  • 1970-01-01 03:00
  • Події

Галерея

Молоді конопляні рослини зростали на подвір’ї та у будинку під спеціальним обладнанням мешканця Лиману, а канабіс, який висіяв чоловік з Мар’їнського району, сягав двох метрів заввишки. Крім того, у власників посіву поліцейські вилучили вже оброблену наркорослину, загальною вагою більше 4 кг.

Співробітники карного розшуку лиманської поліції отримали інформацію про те, що в одному з приватних домоволодінь міста вирощуються наркорослини.

За ухвалою суду поліцейські провели обшукові заходи. На території домоволодіння правоохоронці виявили кущі конопель, а у будинку - горщики із нарковмісними рослинами, обладнані системами освітлення та вентиляції.

Виявилося, що 36-річний господар домоволодіння вже встиг зібрати чималий "врожай": вилучено близько чотирьох кілограмів марихуани, а також пристрої для її вживання.

Поліцейські Мар’їнки провели санкціонований обшук у 25-річного мешканця району. Дільничні виявили та вилучили  більше 20 кущів конопель, які сягали двох метрів заввишки, та близько 250 грамів сухої наркотичної речовини.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів) та ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Поліція Донеччини нагадує, що з метою протидії незаконному обігу наркотиків, виявлення та знищення посівів снодійного маку та конопель та запобігання фактам незаконної торгівлі наркотичною речовиною на території Донецької області триває всеукраїнська операція «Мак».

Заходи триватимуть до 24 вересня.




Comments

    No results found.