У місті відзначили День незалежності України (Фоторепортаж)

  • Джерело: Переяслав-Хмельницька міська рада
  • 1970-01-01 03:00
  • Київ

Галерея

Cьогодні у Переяславі відбулись урочистості, присвячені 29-ій річниці Незалежності України. На головному майдані зібрались очільники міського самоврядування – міський голова Тарас Костін, заступник міського голови Наталія Устич, керуюча справами виконкому Ольга Гребенщикова; голова РДА Сергій Дяченко, його заступник Андрій Коркач, заступник голови райради Іван Бугаєнко, керівник апарату РДА  Валерій Перчук, начальник Переяслав-Хмельницького районного сектору Державної міграційної служби України в Київській області Віктор Олійник;представники депутатського корпусу, підприємств, установ та організацій, громадські активісти, військові, містяни. Святкування розпочалося із виконання гімну викладачами Дитячої музичної школи імені Павла Сениці та підняття Державного прапора України кращими учнями ліцею «Патріот».

Присутніх привітав з Днем незалежності міський голова Тарас Костін. У ході офіційної церемонії міський голова вручив Почесні грамоти Київського регіонального відділення АМУ – Гендиректору Переяслав-Хмельницького центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів Раїсі Головановій, начальнику відділу з питань НС та ЦЗН виконавчого комітету Переяславської міської ради Віктору Жарку; Грамотою Київського регіонального відділення АМУ –  військовому комісару Переяслав-Хмельницького ОМВК Андрію Конону, депутату міської ради Василю Щукіну та головному спеціалісту з питань охорони здоров’я відділу з питань фізкультури, молоді, спорту та охорони здоров’я Альоні Якименко. За вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культуриний розвиток області, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди Дня незалежності України Подяками від Київської обласної ради будуть відзначені – заступника директора ЗОШ №3 Людмилу Дяченко, фізичну особу-підприємця Олександра Мартишка та начальника ВУКГ Артема Гриценка. Подяками, Почесним грамотами міської ради, грошовими винагородами і пам’ятними подарунками було також відзначено понад два десятки кращих представників установ та організацій міста. Також Тарас Вікторович вручив нагороди за перемоги у міжнародних дистанційних фестивалях і конкурсах вихованцям студії конферансу НЦК «Зустріч» (керівник – Ольга Аніскіна) – Руфіні Макарь, Денису Кузьменку, Середі Софії та Середі Марії. Традиційно, на центральній площі міста, було вручено паспорти, у формі ID-карток, юним жителям Переяславщини: місто – Анні Кривцовій, Вадиму Чернікову; район – Анастасії Дяченко та Андріані Соломці.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та українських військових, що ціною життя боронили рубежі нашої країни. До  підніжжя пам’ятника воїнам – учасникам операції Об’єднаних сил та антитерористичної операції, братської могили та пам`ятника воїнам-інтернаціоналістам на знак вшанування усіх тих, хто загинув виборюючи для нащадків незалежну, демократичну, вільну та квітучу Україну, лягли живі квіти.

Завершилися урочистості виконанням викладачами Дитячої музичної школи імені Павла Сениці та присутніми Духовного гімну України «Боже великий, єдиний».

Захід організовано фахівцями відділу культури та туризму і НЦК «Зустріч». Ведучий – Андрій Іващенко.  




Comments

    No results found.