Святковий захід «Ми – твоє майбутнє, Україно!» від бібліотек Запоріжжя

20 серпня, до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, бібліотеки м. Запоріжжя за підтримки районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району провели для дитячої категорії населення святковий захід «Ми – твоє майбутнє, Україно!».

[gallery type=1 id=10947]

Для маленьких запоріжців на цьому чудовому святі відкрили свої творчі майстерні дитячі бібліотеки нашого міста. Наприклад, у майстерні «Паперові читайлики» неабияк вирувала фантазія дітлахів, котрі виготовляли оригінальні закладини для книжок. А святкову листівку технікою торцювання у вигляді блакитно-жовтого серця - творили у майстерні «Патріотичне серце». Оволодіти початковими вміннями петриківського розпису дітлахи змогли у творчій майстерні «Петриківські візерунки».

[gallery type=1 id=10946]

Крім того, всі охочі змогли поміряти на себе образи літературних героїв у фото-зоні «Книжкове перевтілення».

Однак, це ще не все! Яке ж то свято без дива! От і бібліотекарі підготували для малечі сучасні книжки з доповненою реальністю, за допомогою яких бажаючі змогли перенестися у чарівний світ улюблених казок.

Ще одною несподіванкою свята стала поява героїв казок. Вони перевіряли дітлахів на знання казок та кружляли у таночку під чарівні пісні.

[gallery type=1 id=10949]

Закінчився захід піднесеним патріотичним настроєм, позитивною хвилею та подарунками від адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району.

[gallery type=1 id=10948]




Comments

    No results found.