YouTube не буде платити власникам молодих каналів за рекламу

YouTube не буде платити власникам молодих каналів за рекламу. До молодих каналів відносяться такі, які не набрали 4000 годин перегляду протягом останніх 12 місяців або ж не мають 1000 підписників.

Ті користувачі, канали яких поки не досягли потрібних показників, заробляти на рекламі не можуть. Однак тепер у відео таких користувачів реклама все одно може з’являтися, причому ніяких грошей за неї власники каналів отримувати не будуть.

Згідно з оновленими умовами використання YouTube, тепер у відеороликах каналів, які не беруть участі в партнерській програмі, теж може з’являтися реклама. Ніяких грошей за цю рекламу власники каналів отримувати не будуть. Раніше таке було можливо в дуже рідкісних випадках. Наприклад, якщо в відео була якась музика, власник якої подав заяву про порушення авторських прав.

Нові правила дозволять Google заробляти додаткові гроші на мільйонах молодих невеликих каналів, і навряд чи власникам цих каналів і їх глядачам це сподобається. Правда, як і раніше, реклами не буде в відео, що стосуються делікатних тем, включаючи релігію, політику, азартні ігри і алкоголь.

Читайте також: YouTube та багато інших сайтів недоступні в браузері Microsoft.

Слідкуйте за свіжими новинами на нашій офіційній сторінці в Facebook та каналі в Telegram. Не забувайте підписуватися на Нас в Google News.

Запис YouTube не буде платити власникам молодих каналів за рекламу спершу з'явиться на ITech.




Comments

    No results found.