Поліція провела обшуки в директора "ринку Краснодонців" та ще кількох фігурантів можливого підкупу виборців (ФОТО, ВІДЕО)

Про це у своєму телеграм-каналі повідомляє блогер Віталій Глагола.

З його слів, "є інформація від джерел в правоохоронних органах, що Печерський районний суд Києва погодив ще 34 ухвали на обшуки через підозру підкупу в другому турі виборів міського голови Ужгорода 22 листопада.

В Ужгород їдуть столичні оперативники, які завтра будуть затримувати організаторів скупки голосів при розрахунках із виборцями на виході із дільниць. Наразі відомо, що у правоохоронців є списки організаторів роздачі грошей та тих, хто погодився продати свій голос.

Цікаво подивитись на завтрашні затримання."

Чи є вказана інформація достовірною, чи йдеться виключно про психологічний тиск напередодні другного туру виборів міського голови Ужгорода, стане зрозуміло в неділю.

Віталій Глагола став депутатом Ужгородсьької міськради як перший номер в списку політичної партії "Рідне Закарпаття", а його батько, Ярослав Глагола, так само став депутатом міськради, але вже від партії "Слуга народу".

Обидві політичні сили підтримують на цих виборах кандидатуру Віктора Щадея, який є опонентом чинного міського голови Ужгорода Богдана Андріїва. Родина Б.Андріїва володіє "ринком Краснодонців".

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, за кілька днів до того в Ужгороді затримали "скупщика" голосів за Андріїва.




Comments

    No results found.